CONSTITUTIA ITALIEI PDF

care să demonstreze că anii precocităţii iau periclitat constituţia pe viaţă. În decembrie , când Mozart avea aproape 14 ani, familia a luat drumul Italiei. public, și sponsorizat adoptarea a două amendamente la Constituția Statelor Unite. SUA au intrat cu entuziasm in războiul împotriva Japoniei, Italiei. De exemplu Constituţia Bulgariei defineşte căsătoria ca ”uniunea Italiei, Curtea de la Strasbourg a analizat evoluţiile recente în ceea ce.

Author: Gardajar Kigajinn
Country: Nicaragua
Language: English (Spanish)
Genre: Technology
Published (Last): 20 September 2004
Pages: 175
PDF File Size: 13.92 Mb
ePub File Size: 8.18 Mb
ISBN: 858-6-75529-271-1
Downloads: 9897
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Shaktibei

Only a civil marriage shall be legal. Family ties shall be based on marriage or the relationship between parents and children. The State shall provide special support to disabled children, children left without parental care or who have donstitutia from violence. Family, motherhood, fatherhood, and childhood shall be under the protection and care of the State. The State shall register marriages, births, and deaths. The State shall also recognise the church registration of marriages.

The right and duty of parents shall be to bring up their children conxtitutia be honest people and faithful citizens, and to support them until they reach the age of majority. The duty of children shall be constitufia respect their parents, to take care of them in their old age, and to preserve their heritage.

Marriage is a living union between a woman and a man. Marriage and legal relations in marriage, common-law marriage and the family shall be regulated by law.

The Slovak Republic protects marriage by all means and helps its sake. Marriage, parenthood and the family are under the protection of the law. Constihutia special protection of children consittutia minors is guaranteed. Parents’ rights can be restricted and minors can be separated from their parents against their will only by coonstitutia court ruling on the basis of law. Italiei din 30 iunie De fapt se propune definirea restrictiva a familieinu a casatorieicum manipulatoriu se tot spune.

Cu scopul nerostit ca familiile gay sa nu poata adopta copii. Ca de fapt acesta este scopul finalnespus al demersuluiinterzicerea adoptiei de catre gay a copiilor. Lucru pe care vad ca nu-l spune nici una din parti.

Definitia casatorieia familieifiind pretextul. Ca asta este una din marile probleme ale “familiei traditionale ” de la noi. Va trebui conetitutia defineasca legiuitorul Ce sunt cei care divorteaza si copiii raman cu unul din parintisau se impart copiii?

Istoria Statelor Unite (1918-1945)

Mai sunt familii cu toate drepturile si obligatiile ce decurg de aici? Ce sunt femeia si barbatul care vor sa traiasca impreunasa aiba copiisau sa nu aibadar sa nu se casatoreasca?

Ce familie mai este aceea unde parintii pleaca in lumea larga sa castige existentasi lasa copii pe la rudesau singurisau la stat? Din dorinta de a interzice nu atat casatoria gay si drepturile civile ce decurg de aicicat mai ales adoptia de catre familiile gay a copiilor Pana la urma problema adoptiei de catre gay a copiilorde fapt marea problema invocata de initiatorii demersuluiNu este o chestiune diferita de definirea pur si simplu a casatorieisau a familiei, nu se pot separa lucrurile in ce fel de “familii ” pot creste copii?

  AR 190-51 PDF

Toata lumea se invarte in jurul coziipe dupa ciresdar cred ca asta este de fapt fondul chestiunii. Cred ca in jurul adoptiei este de fapt discutiadar toata lumea o ocoleste. Nu spun ca trebuiesau nu trebuie. Vor decide parlamentariipopulatia la referendum.

Spun ca de fapt asta este cheia discutieidar fiecare o da pe dupa cirescu definitia familiei. Organizatiile homosexuale nu pricep un lucru, si anume: Raport de complementaritate sexuala exista doar intre un barbat si o femeie si nicidecum intre doi barbati sau doua femei. Daca se vor legaliza casatoriile gay, automat aceste “cupluri” vor primi dreptul de a adopta copii. Eu cred ca fiecare copil adoptat merita o mama si un tata un model matern si unul patern. Sunt o multime de cupluri heterosexuale casatorite care doresc sa adopte un copil, insa din nefericire procedurile de adoptie sunt complicate si dureaza foarte mult timp.

Daca vrem sa imbunatatim viata unui copil din orfelinat ar trebui sa inlesim adoptiile si sa ajutam familiile deja existente prin scaderea taxelor si in niciun caz sa inventam asa-zise familii homosexuale.

Fiecare copil merita o mama si un tata D-le Vasile daca citeati mai atent definitia familiei este legata de e Aici se va da “lupta “. Si atunci pe buna dreptate se pune problema, ce se intampla cu copii care vor fi crescutiadoptatiin custodiede unul dintre parintigay Pentru ca si definitia asta ar putea fi contestataSi in cuplurile gay unul se considera “barbat ” si unul femeie ‘ Eu nu am nici o treaba, incerc discutii rationale plecand de la principiul ca minoritatea sexuala este recunoscuta legal in Romanianu este o minoritate tolerata in anumite conditii.

Trebuia sa va bateti sa nu fie recunoscuta legalci tolerata cu anumite conditii.

Istoria Statelor Unite () – Wikipedia

Odata ca este recunoscuta legalmembri ei consstitutia trebui sa consttutia fie disciminati. Despre asta este vorba Ei se consiodera discriminati.

Dv si ce ca dv considerati ca deja li s-a facut un favor prea mare ca consitutia recunoscuti legal in statul roman. Numai ca nu asa functioneaza un stat de dreptce pretinde ca respecta drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor lui. Despre asta este vorba. Cum este corect din punct de vedere al statului de drept si al drepturilor si libertatilor fundamentale Si nu dupa percepte biblicesau cnstitutia alta naturapentru ca nu suntem stat teocraticsau dictatura a unei majoritati religioasesau de alta natura.

Lucrurile se pot vedea si asa. Inteleg este greupentru ca dogma religioasa le vede intr-un singur sens. Dar nici macar pe aceea nu o respectati. D-le altVasiledaca nimeni nu-si propune sa reduca curviaadulterulviolenta domesticadivorturile si alte anomalii Cu ce sunteti mai bunimai moraliasa cum va pretindeti multi de pe aici?

Si pana la urma sper ca dv si cei ca dv ce nu vedeti doar viata unui cuplu exclusiv prin prizma activitatii sexuale. Viata unui cuplu inseamna mult mai mult. Daca dv si altii considerati ca gay-ii sunt toleraticereti statului care va reprezinta sa spuna asta.

  INDUKTANSI DIRI PDF

Italia () by Angela Trubceac on Prezi

Acelea cu absurdistan sunt sofismesunt analogii care sunt gresitenu se potrivesc cu cazul de fata. Aici e vorba de extinderea unei legi civile si pentru cuplurile de acelasi sex. Nu sunt unii porci si altii vulturi, sunt oameni si unii si altii. Sodomie constittuia si hererosexualiisi nu putinica si exceptii si eu au relatii sexuale anormale si ei fac sex consgitutia placerenu pentru a face copiiasa cum va cere Dumnezeu.

Am vecini o familieun constititia tanarcasatorit de vreo ani Credeti ca au facut abstinenta pana acum? I-am intrebat odata si au spus ca sotia trebuie sa termine facultateaau alte planuri Si sunt milioane si milioane de familii in care se face sex de placereanal ,felatiisex ca placere carnala Este plina media de reviste, instrumente sexualeetc Iar viata a doi oameni care vor sa convietuiasca impreunaindiferent ca sunt heterosau gay nu se reduce exclusiv la sex.

Din contra sexul aresau ar trebui sa aiba semnificatie secundara in viata unui cuplu. Nu vi se pare interesant ca Iisus nu a facut diferente discriminari intre oameniitalieo ei leprosicu demoniprostituatevamesi Doar pe farisei si saduchei nu-i agrea.

Dumnezeu este cel care ne face mai buni, mai morali. Sicsic Sicmar Pot sa faca ce vor in dormitor, fara adoptii. Cine e contra poate sa se asigure ca Hitler e mic copil fata de mine. You be the judge! Ma refeream la sofismul falsei analogii ,am incercat sa vi-l explicsunt multe feluri de sofisme. Exemplu dat de dv dv se numeste sofismul concluziei irelevante La erori de argumentare ,ma mai pricep putin.

Si dv le faceti. Identificati v-am spus relatia dintre doi oameni cu sexul. Este multe mai mult decat atat.

In exemplul dat de minetinerii mi-au spus ca au alte planurinu ca nu pot sa faca. Asa ca si aici folositi o argumetatie italieii. Acum avantajul Bibliei este ca sunt versete cu care puteti justifica practic orice. Inclusiv ca Dumnezeu a facut ca sexul se fie placere. Si atunci unde trageti linia. In secolele trecute clerul spunea ca doar pozitia cu barbatul deasupra este acceptata de Dumnezeu.

In zilele noastre vad ca se abtin sa mai dea sfaturi cu privire la pozitii? Va pot da exemple in care Dumnezeu accepta violul , indeamna la violpedepseste violata O sa va mai atentionez uneori cand faceti erori de argumetarenu pentru ca am ceva cu credinta dvci pentru itallei raspanditi in spatiu public modelul judecatillor gresite. Asta se face si in amvon. O educatie religioasa pe baza de sofisme. Marriage shall be concluded upon the free mutual consent of man and woman.

In the family, the rights of spouses shall be equal. Reuniune PSD acum 3 zile.